inigomontoya51

Overview

  • Sectors Automotive Jobs
  • Posted Jobs 0
  • Viewed 1986
Bottom Promo

Company Description

Szerencsés vagyok, hogy néhány igazán jó játékost tudok felvenni, és velem játszani. Általában nem játszom az összes információval, csak az alapvető fogadási stratégiával és az érzéssel, amit csinálnak. Minden az emberek olvasásáról szól, és tudni, mikor kell elengedni. Jelenleg egy ideig nyertem póker üléseket. Játssz a Bankrollodban Diszciplinát mutat. A játékosoknak ellen kell állniuk annak a késztetésnek, hogy olyan téteken játsszanak, amelyek túl magasak a rendelkezésre álló alapok számára.

Bankroll menedzsment egy másik kulcsfontosságú szempont a fegyelmezett póker. Ahogy a The Poker Bank kiemeli: “A kis tétek fegyelmezése, még akkor is, ha az ego nagyot akar játszani, létfontosságú a kockázatkezeléshez.” Ez minden a blöffölésről és a fogadásokról, a felemelésről és az összecsukásról és mindazokról a jó dolgokról. Először azonban meg kell vitatnunk, mi a póker. A válasz erre a kérdésre egy egyszerű.

Ha három vagy négy szintet játszik mélyen egy limit játékban, és az ellenfelek 50, 100 és 300 ponton játszanak, ne játsszon minden kezet úgy, mintha fejjel felfelé lenne. A táblát a pozíció megváltoztatása érdekében játszani jó módja lehet a játékosok becsületességének. Ehelyett játsszon okosan, és próbálja kihasználni a táblát. De ha túlságosan összekevered, mozgó célpontgá válsz, és a játékosok elkezdenek rájönni, hogy nem igazán tudják megmondani, hogy mi a kezed tartománya, mert úgy tűnik, hogy különböző helyzetekben játszol.

Talán szeretné keverni egy kicsit, és próbálja megtalálni néhány gyenge pontokat az asztalon. Néha akarsz játszani a póker egy kicsit másképp. Egy másik hiba, amit látok, hogy a játékosok teljesen másképp játszanak ugyanazon típusú ellenfél ellen. Most lehet, hogy csak egy harmadik pár, de biztos, hogy hívják, https://pokerszabalyzat.com ha az ellenfél fogadások kicsi. A legfontosabb az, hogy a tálcát kis méretben tartsuk. Tegyük fel például, hogy van egy magas zsebpárja, de az ellenfeled mutatja a dióféléket.

Ebben az esetben meg szeretné győződni arról, hogy lazán játszik, mert ha az ellenfél a halmazt fogadja anélkül, hogy bármit is mutatna, akkor valószínűleg elveszíti. A másik hiba, amit látok, hogy keményen játsszuk. Az utolsó dolog, amit meg kell tennie, az, hogy üldözze az ellenfelét néhány dollárig, mielőtt rájönne, hogy nincs esélye. Szüksége lesz egy gyors internet-kapcsolatot játszani online póker, de van órák szórakozás.

Ha nem tud játszani online póker, amikor kimegy, ez nem probléma, mert játszhat otthon, a munkahelyen vagy az iskolában. Természetesen időről időre megtanuljuk játszani a kezünket. Amikor a kezünkben és a zsetonok mögött vagyunk, az asztal kényelmesen érzi magát ellenünk. Megszoktuk, hogy hátrafelé állunk, ezért megpróbáljuk megtartani pozícióinkat anélkül, hogy kockázatot vállalnánk.

Emlékszem, hogy valaki ezt mondta nekem az elején, és csak nemrég értettem meg.

Bottom Promo
Bottom Promo
Top Promo